×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/05/09 - 13:45
  • بازدید : 1612
  • تعداد بازدید : 102
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

هماهنگی دفاتر بازرسی وزارت متبوع و دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران بمنظور هم افزایی و هم اندیشی

اولین نشست مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مدیران بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

بسمه تعالی

اولین نشست مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مدیران بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه­های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران در روز سه شنبه مورخ 8/5/1398 در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر بلادیان پس از خوشامدگویی به میهمانان گزارش مختصری از عملکرد سه ماهه اول دفتر بازرسی در دانشگاه را بیان نمودند.

در ادامه آقای دکتر حیدری مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت متبوع ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین برگزارکننده پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در حوزه اجرایی خوش درخشیدند و به نحو احسن انجام دادند؛ به بیان رویکرد، اهداف و انتظارات ستادی از دفاتر بازرسی دانشگاه پرداختند.

سپس آقای دکتر موسوی مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی تهران به مشکلات موجود در ساختار بازرسی پرداختند.

آقای دکتر نشاسته ریز مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین در خصوص اهمیت جایگاه دفاتر بازرسی مطالبی را عنوان نمودند.

در ادامه آقای دکتر فوائدی مشاورحقوقی دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت متبوع نیز به ضرورت پاسخگویی به موقع شکوائیه ها در مدت زمان مقرر تأکید نمودند.

 همچنین آقای فریدون خیری معاون برنامه ریزی و پاسخگویی به شکایات وزارت متبوع در خصوص برنامه عملیاتی دانشگاه و مسأله به روز رسانی اطلاعات خواسته شده در داشبورد مطالبی را ایراد نمودند.

و در انتها پس از بیان دیدگاه و تبادل افکار بر موارد ذیل تأکید و مقرر گردید:

1- پاسخگویی دقیق و نظامند، پیگیری به موقع و سریع در چارچوب روش­های تعریف شده، کاهش اتلاف زمان و آسیب پذیری کارشناسان از طریق ارتقاء سامانه الکترونیکی 190

2- نظارت بر استقرار کامل میز خدمت در ستاد(ساماندهی و توانمند سازی نیروی انسانی مورد نیاز جهت ارائه خدمت- ساماندهی فضا، امکانات و تجهیزات مناسب- نظارت بر نحوه ارائه خدمت از طریق میز خدمت با انجام افکارسنجی و رضایت سنجی- ارائه گزارشات دوره ه­ای از اقدامات صورت گرفته در زمینه استقرار میز خدمت)

3- تطبیق برنامه عملیاتی پیشنهادی دفاتر بازرسی با عملکرد جاری گزارش شده در طول دوره شش ماهه سال

4- توانمند سازی و استفاده از نیروی انسانی بیشتر در دفاتر بازرسی در زمینه­ های آموزشی، پژوهشی، دارو و ...

5- استفاده از پتانسیل و ظرفیت واحدهای زیر مجموعه دانشگاه جهت ارتباط و هماهنگی بیشتر در خصوص شکوائیه­ های واصله از مراکز

6-  با عنایت به ابلاغ های مدیر کل محترم بازرسی وزارت متبوع؛ حضور فعال دفاتر بازرسی دانشگا ها در سامانه ۱۹۰، میز خدمت، صیانت از حقوق شهروندی، ناظر بر کمیسیون ماده ۲۰ و قرارگاه غذا و دارو

 

 

 

  • گروه خبری : فرهنگی,سیاسی,داخلی,آرشیو
  • کد خبر : 81188
کلید واژه
تنظیمات قالب